manhattan hotel

  • kurt

    Iemand ervaring met het Manhattan hotel op sukhumvit? Of andere goede hotels prijsklasse 20-30 ?/nacht.

    Alvast bedankt.

  • harry

    hummm, ik zou dat ook graag weten ze raden mij aan om eens in bangkok een kijkje te gaan nemen. Op startpagina.bangkok.nl staat al aardig wat maar wil eigenlijk wel weten welke hotels echt goed zijn voor die 20-30€ ik verwacht geen paleis maar een beetje schoon en veilig waardeer ik toch wel…. en de fotoos van die hotels zien er best goed uit maar is de werkelijkheid ook wel echt zo??? Dus een goede tip welk hotel liefst met een zwembad(je) erbij is zeer welkom. Kom op mensen iemand die er geweest is kan toch zeggen tenminste dat zijn/haar hotel goed/beter/best of slecht/slechter/slechtst was nietwaar……

    alvast bedankt ….

    kurt schreef:

    >

    > Iemand ervaring met het Manhattan hotel op sukhumvit? Of

    > andere goede hotels prijsklasse 20-30 €/nacht.

    > Alvast bedankt.

  • Jos

    In goede, schone hotels in Bangkok in de prijsklasse van E20-E30 per nacht (voor 2 personen) is er volop keuze. Zoals het Eastin Hotel (heette tot voor kort The Empress Hotel) in de wijk Pratunam. Een fantastisch hotel met prachtig zwembad. Daar heb je voor E 21 een riante kamer, en voor E 24 een DeLuxe kamer!

    Of de Silom City Inn op Silom Road, E 25.

    Maar: wèl boeken bij Greenwood Travel, een reisburo van een Nederlander met 15 jaar ervaring in Bangkok en Thailand. Want daar zijn alle hotels, tours en transfers 20-30% voordeliger dan dezelfde bij bijvoorbeeld BM Air.

    De truc is om bij BMAir je ticket te kopen, en via e-mail al het andere te regelen met Greenwood, ook je eerste hotel in Bangkok. Je hoeft pas na aankomst in Bangkok op hun kantoor te betalen. Fantastische mensen, fantastische service!

    Links:

    http://www.bmair.nl

    http://www.greenwoodtravel.co.th/home.htm

    Voor de ligging van de hotels is de plattegrond van Bangkok die je vindt op de site http://www.bangkokbob.net heel geschikt. Dat is trouwens een geweldige site voor wie naar Bangkok gaat!