kanchanaburi

  • cauwenberghn

    Binnen 3 weken vertrekken wij naar Bangkok , wij zouden heel graag War Cemetery -Hellfire pass Memorial Museum -Death Railway trein rit doen , heeft er iemand tips of we dat zelf kunnen doen op 1 dag , wij zijn een koppel van 50 plus maar houden niet er van dit begeleid te doen. Groetjes Nicole

  • KhunRene

    Op bepaalde dagen organiseert de SRT , State Railway Thailand , een dagtrip naar Kanchanaburi vanaf het Centraal station in Bangkok Hualampong . Volgens mij op Zondag. Dan heb je voldoende tijd om bepaalde dingen te bezoeken voordat de trein weer verder gaat.

    Er rijd ook twee keer per dag een trein naar Kanchanaburi vanaf het Thonburi treinstation. Die trein gaat ook over de brug .

    Kijk hier eens naar :

    http://www.seat61.com/Bridge-on-the-River-Kwai.htm#.UxS-ak2YZjo

  • cauwenberghn

    Bedankt , we zouden graag War cemetery , Hellfire pass museum , TreinDeath rail nemen ,kan dit gemakkelijk op 1 dag ?

  • KhunRene

    Als je op eigen gelegenheid met de trein vanaf Thonburi gaat , is het niet te doen op een dag. Die trein gaat twee keer per dag. Je hebt dan geen tijd om wat te zien .

    Het beste is de trein die op Zaterdag en Zondag vanaf Hualampong vertrekt om 0630 en is om 1925 weer terug in Bangkok.

    Zie link :

    http://www.seat61.com/Bridge-on-the-River-Kwai.htm#tourist railcar

    Als je niet alles kunt bezoeken met deze trein is het raadzaam om op eigen gelegenheid een taxi te nemen of een dagtour met een bus . Vraag daarnaar bij lokale travel agents.

    http://www.good-times-travel.com/bkk1dmemorial.php