Waarheen voor namaak en copie spullen?

  • Jeroentje

    Waar kun je de beste namaak en kopie spullen in Bangkok kopen? Dus geen Bolex of Solex, maar een replica Rolex… Vuitton, Breitling etcetera.

  • gerrit Muyen

    op elke markt, nachtmarkt, koh soarnroad, eigenlijk op elke straathoek!

  • Erik

    Namaak lijkt leuk, maar als je er teveel van bij je hebt en je wordt gecontroleerd door de Douane op Schiphol, kun je rekenen op een proces verbaal. Je raakt je spullen dan terstond kwijt en als je dan ook nog eens boven een bepaalde hoeveelheid uitkomt, kun je ook nog op een boete rekenen. En die zijn niet misselijk.

    Neem je ook nog “leuke” dingen mee die onder de ‘Wet Wapens en munitie’ vallen (denk aan messen met twee snijkanten, werpsterren, plastic pistolen) dan kom je na de Douane bij de Kmar terecht. Je verlaat de luchthaven een kleine 3 uur later. Je boete bedraagt sowieso minimaal € 180,– als je iets uit de Wet wapens en munitie mee hebt gebracht.

    Denk er dus maar goed over na ;-)

  • botorama

    overal alles te koop

    ook met werpsterren in mijn hand gestaan en vuurwapens maar nee

    dit geeft echt problemen

    rolex 850 Bath in Bangkok

  • arnold

    Naar de nightmarket op sukhumvitroad, naar Silomroad in de winkelcentra of op Siamsquare en BHM winkelcentrum bij skytrainstation National Stadium. & verdiepingen hoog, enorm groot, bovenin een hypermodern uitgaanscentrum.